mercoledì 29 giugno 2011

Καταστρέφουν την Αθήνα


Εμείς οι οργανωμένοι στα ομογενειακά δίκτυα νεολαίας παρακολουθούμε με ανησυχία την εξέλιξη της πολιτικής και οικονομικής κρίσης που βασανίζει τη χώρα μας και τις οικογένειες των Ελλήνων.
Θεωρούμε ότι οι δυσκολίες ξεπερνιούνται πιό εύκολα όταν υπάρχει ενότητα και συναίνεση.
Εκείνο που βλέπουμε μέσω των ΜΜΕ είναι ότι στην Ελλάδα επικρατεί μια έντονη αντιπαράθεση στο Κοινοβούλιο που δεν προμηνύει καμμιά θετική προοπτική για να αντιμετωπιστεί η σοβαρή αυτή κρίση.
Αντιλαμβανόμαστε τα δίκαια των αγανακτισμένων Ελλήνων που διαμαρτύρονται ειρηνικά σε όλες τις πόλεις της χώρας μας. Είμαστε στο πλευρό τους, χωρίς καμμιά επιφύλαξη.
Ωστόσο ανησυχούμε για τα συνήθη έκτροπα των κουκουλοφόρων που διαταράσσουν την κοινωνική γαλήνη και καταστρέφουν το κέντρο της πρωτεύουσας.  Το σημερινό σκηνικό βίας και μάχης στο κέντρο της Αθήνας προβληματίζει όλους τους νέους της Ομογένειας. Δεν είναι επιτρεπτό ορισμένοι ασύνετοι να αλωνίζουν ατιμωρητί την πρωτεύουσα. Δεν είναι δυνατό η Αθήνα να βρίσκεται σε συνεχή κατάσταση πολιορκίας. Ζητάμε να απομονωθούν και να εξουδετερωθούν πριν καταστρέψουν όλη την Αθήνα και θέσουν σε κίνδυνο τη δημοκρατία και τους θεσμούς.
Ζητάμε να συστρατευθούν όλα τα πολιτικά κόμματα και κινήματα, μαζί με την Ομογένεια, στον κοινό αγώνα για τη διάσωση της πατρίδας μας. Χωρίς άλλο χάσιμο χρόνου! 
Η Ελλάδα πρέπει να σωθεί και θα σωθεί αν επικρατήσει η ομόνοια και η σύνεση.

Nessun commento:

Posta un commento